jez-timms-175641

Therapie

In de individuele gesprekken ligt de nadruk op u persoonlijke en interpersoonlijke belevingswereld. Intrapersoonlijk gaat over vragen zoals. : 'Hoe goed ken ik mijzelf?" ,  "Herken en begrijp ik mijn gevoelens en emoties en kan ik ze ook daadwerkelijk voelen?". Interpersoonlijke belevingswereld gaat meer over hoe comfortabel u zich voelt in contact tot anderen en wat de kwaliteit van die relaties is. In de individuele gesprekken onderzoeken we de achtergrond en de betekenis van uw psychische problemen die u belemmeren in u dagelijks functioneren en in uw relaties met andere mensen. Aan het begin formuleren wij samen een doel en afhankelijk van het probleem zullen wij in onderling overleg afspreken hoeveel gesprekken er nodig zullen zijn.

Wachttijd: voorlopig geen aanmelding mogelijk voor de individuele psychotherapie.

cliff-johnson-20686

Poolse Psycholoog

Bent u hulpverlener en u werkt soms met  Poolse cliënten / patiënten / klanten die geen andere taal spreken dan Pools?  Dan hebben we een oplossing! Een poolssprekende psycholoog op zzp basis. De psycholoog doet alle verrichtigen in het Pools en u krijgt verslagen in het Nederlands!

De volgende verrichtingen kan een Pools / Nederlands sprekend psycholoog voor u doen: anamnese afnemen o.a. : psychodiagnostiek en indicatiestelling, psychotherapeutische behandeling uitvoeren zoals: cognitieve gedragstherapie  psychoanalytische psychotherapie, EMDR op een breed scala aan klachten.

 

alejandro-escamilla-5

Trainer / toezichthouder / adviseur

Na brede ervaring als psycholoog te hebben opgedaan is Urszula Breedijk geïnteresseerd in innovatie, toezicht en management.

Meer vrouwen, culturele achtergronden, leeftijden, talenten of persoonlijkheden voegen meer diversiteit toe in de boardroom. Zelf denk ik dat dit maar een opstapje is naar het vormen van een creatiever en diverser toezicht. Een goed klimaat en diverse cultuur binnen de boardroom creëert ruimte om dezelfde vraagstukken vanuit meer gezichtspunten te bekijken en tot een betere of in elk geval volledige besluitvorming te komen. 

Bent u op zoek naar een sparringpartner met gedragsdeskundige achtergrond ? Mogelijk kan ik u helpen.